Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Mexické "Guacamole"
Sekané znojemské biftečky
Kyprý jablkový koláč
Co se zbylou rýží?
Jehněčí kotlety - grilované
Perníčky - hned měkké
Kokosový dort nebo řez
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Halloumi z grilu na salátu
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger