Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Meteník
Mrkvová mňamka
Jablečné řezy piškotové
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Těstoviny s houbovou smaženicí
Houstičky z domácí pekárny
Směs na špagety
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci