Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Roštěnky Esterházy
Zázvorový čaj II.
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Vajíčkový salát se salámem
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Anglická pečeně (Carvery)
Pomazánka z tvrdého salámu
Plec pečená (nejen) se zelím
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky