Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rakouský bramborový salát
Mexická zeleninová polévka
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Makrelová pomazánka
Krémová vajíčková pomazánka
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Dýňové pyré s bramborem
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi