Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vídeňské ořechové rohlíčky
Kuřecí směs po staročesku
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Třešňovo-čokoládové muffiny
Kuřecí prsa na pórku
Rebarborové čatní
Kokosová žmolenka (drobenka)
Jednoduché špenátové palačinky
Celer smažený v kořeněné tempuře
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše