Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Hovězí na houbách II.
Patizony zapečené s hermelínem
Bílkový MARGOT hřbet
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Zeleninový salát s kuřecím masem
Hlávkové zelí na pivu
Houbové rizito (rýže) po našem
Lehký sirup z růží
Broskvová limonáda s melounem
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky