Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Makrely na roštu
Česnečka z uzených kostí
Čebureky II.
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Krůtí guláš s těstovinami
Pikantní salát s čočkou
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Zdravé lívance z ovesných vloček
Bystřická kyselica
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví