Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Meruňkový koláč
Výborné lívance z acidofilního mléka
Špenátová pomazánka
Hrstkové ovocné knedlíky
Luxus řez
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Linecká velikonoční vejce II.
Gratinované brambory (nejen) s…
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles