Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jahodové řezy V.
Jahodové řezy z Galaretky
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Drážďanský špaldový chleba
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Avokádový krém
Mrkvové lívanečky
Jednoduchá citronová buchta
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou