Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Výborné lívance z acidofilního mléka
Senzační schwarzwaldský dort
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Bezlepkové Míša řezy
Kuřecí závitek s nivou
Žampionová smaženice
Koláčky s drobenkou
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami