Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Kuřecí řízky v listovém těstě
Penne con polo
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Pečená zelenina - výborná
Pudinková bábovka mix
Čokoládová buchta z cukety
Cibulová polévka podle Marušky
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake