Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rychlé BE-BE řezy
Česnečka po česku
Vepřové kotlety se špekáčkem
Koláč s kuřecím masem a olivami
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Vegetariánský guláš
Holandské řízky - smetanové
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem