Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kapr s česnekem
Tříbarevný tvarohový koláč
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Utopenci z vajec
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Masové závitky (nejen) se zelím
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Smažené špagety se sýrem
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi