Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Zapečená polenta se sýrem
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Bramborové placičky se špenátem
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Krkovička pečená s játry a cibulí
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Kokosová rýže se skořicí
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Vepřové výpečky s bramboráčky a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci