Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Starodávné buchty
Tortilla de patatas
Pohanková pomazánka
Španělské ptáčky trochu jinak
Perníková buchta s jablky
Zdravé sušenky
Kuřecí směs s játry
Maso na gril nebo do trouby v…
Rybízový nepečený dort
Zapečené brambory s uzeným
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi