Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Vločková pomazánka
Přírodní vepřové maso
Hříšný čokoládový koláč
Košíčky z listového těsta
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Adžika masovo-zeleninové ragú
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Šlehačkový dort s banány
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek