Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Olomoucká tvarohová pomazánka
Sněhové pusinky na váhu
Hruškové šátečky se skořicí
Jablečný koláč (buchta)
Šlehačkový koláč s rebarborou
Krůtí s rýžovými nudlemi
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Česnekové řízky v těstíčku
Pórková polévka se slaninou I.
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…