Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zapečená brokolice se žampiony
Hovězí pečeně na červeném vínu
Domácí kandovaný zázvor
Jablečný závin s tvarohem z…
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Čokoládový krém II.
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Věnečky podle Valiky
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger