Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Hovězí pečeně na divoko
Škvarkový chléb
Slaný koláč s pórkem
Bábovka s broskvemi
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Soté z vepřového masa
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše