Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Jednoduchá rajská polévka
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Vdolky s jablečným rozvarem
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Dušené maso s hráškem
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem