Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jablečný koláč s ořechy
Řezy z mikrovlnky
Hrnečkové knedlíky
Maso zapékané s cuketou a nivou
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Rajská omáčka z džusu
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Bramborové špalíčky
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies