Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Biftek z mletého masa
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Brokolicová polévka II.
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Vepřový steak s hranolkami
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Biskupský chlebíček - hrnkový
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli