Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Francouzský ořechový koláč
Polévka z hlívy ústřičné
Babiččina pudinková buchta
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Krkonošský hubník
Nadýchané špenátové lívance
Česnekové řízky v těstíčku
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli