Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vepřové koleno marinované
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Závin z listového těsta s česnekem
Cuketové lasagne
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Grilovaný květák (brokolice)
Čokoládová poleva se zakysanou…
Vinná klobása v bramboráku
Salát z rýžových nudlí s kuřetem
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou