Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jablečný štrůdl
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Hruškové šátečky se skořicí
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Brambory na plechu s bylinkami
Dvoubarevný roládový dort se…
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Bylinkový olej
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki