Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Kuřecí maso na řecký způsob
Pečenáče z kapra
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Perníčky - hned měkké
Paprikové lodičky s nádivkou
Kuře v hořčičné kari marinádě
Salát (nejen) z černé čočky
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki