Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Čebureky
Medová ňadra na houbách
Čínské rizoto
Linecký koláč mlsného manžela
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki