Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Buchty
Úplně obyčejný hrnkový chleba
Jedničkové rybí filé
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Jednoduchá ovocná bublanina
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Bylinková žebírka na pivu
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér