Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Pracny - recept po babičce
Banánový koktejl na spaní
Pečená vepřová žebírka
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Slaný koláč z listového těsta
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Cibulovo-česneková polévka
"Kouřové" marinované vepřové
Šneci z listového těsta se zelím -…
Kuřecí prsa po asijsku
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi