Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Drůbková polévka
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Zapečená brokolice s těstovinami
K - Nadívaná kuřecí stehna
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Mletá směs s fazolemi
Španělská paella krok za krokem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi