Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kuře na česneku
Zelené fazolky s vejci
Zámecká drůbeží játra
Rychlá koprovka bez jíšky
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
"Párkrole" - párkové kremrole
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi