Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jablečný štrůdl
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Dukátové buchtičky III.
Krůtí nudlová polévka
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Zelný salát z kysaného zelí
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Broskvové (meruňkové) muffiny
Rybízový nepečený dort
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem