Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Ananasové řezy
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Papriky s rajčaty - sterilované
Palačinky (na palačinkovač)
Houbové rizoto se sýrem
Banánové Margot řezy
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Rukolový salát s novými bramborami
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger