Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Vepřové závitky v římském hrnci
Úžasná vajíčková pomazánka
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Debrecínská polévka
Rychlý salát s kozím sýrem
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Špenátová polévka s pórkem
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem