Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Náš domácí štrúdl
Avokádový salát k večeři
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Čokoládové muffiny s banánem
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Rebarborový džem s vanilkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory