Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Šťáva z malin, jahod apod.
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Košovská specialita
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Pudinková bábovka II.
Omáčka z kuřete
Ďábelský Pangasius
Polévka s červenou řepou
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou