Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Slovenská kapustnice
Mrkvový salát
Alibábovka
Škvarkový chléb
Malakov dort - starý recept po…
Pikantní nakládaný hermelín II.
Houskový knedlík
Domácí lečo s česnekem
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Zapečená vejce po italsku
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou