Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Plněný hermelín
Kynuté těsto - základní recept
Milionová polévka
Kapustové karbanátky s uzeninou
Neobvyklý kuskus
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Kapustová polévka s vločkami a…
Fazolový salát
Boloňské špagety
Meruňkový kompot
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou