Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Banánový koktejl
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Cuketové topinky (tousty)
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Fazolové ragú se zeleninou
Grilovaný řapíkatý celer
Tiramisu z pomazánkového másla
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki