Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Telecí řízky
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Polévka z medvědího česneku
Závin z listového těsta se zelím a…
Jednoduché sýrové tyčinky
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki