Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Malinový koktejl
Zakázaná buchta
Česnekové kapsy
Smažená hlíva
Bábovka ze zbylých bílků
Debrecínské závitky
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Kokosovo-tvarohová roláda
Jednoduchá vločková polévka
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Bramboračka s bylinkovými noky
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš