Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rychlá kachna z kuřete
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Masíčko po námořnicku
Hlávkový salát se smetanou
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Houbovo-smetanová krkovička
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi