Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rýžový nákyp s brokolicí
Bublanina
Mramorová bábovka vláčná
Pštrosí maso s rozmarýnem
Celerový salát - zdravě a chutně
Pomazánka z "vepřovky"
Sirup z rybízové šťávy
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč