Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Krémová slepičí polévka
Kuskus na čínský způsob
Lístkoví šnečci s marmeládou
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Nivová pomazánka s mozzarelou
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Adžika masovo-zeleninová směs
Asijský králík - jednoduše a chutně
Puding s chia semínky a pomerančem
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies