Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Smažená zmrzlina
Vdolky pečené v troubě
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Krkovička pečená s játry a cibulí
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
chili-medové paličky
Pečený květák s kari
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.