Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Světová pomazánka na chlebíčky
Vánoční jihočeský kuba
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Lahodný roládový moučník
Plněné brambory s rajčaty a…
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Tvarohové lívance
Banánový dortík
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem