Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Listové taštičky plněné mletým masem
Květák s kakaem
Domácí hranolky bez tuku
Zatloukané řízky
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Řízky v zakysané smetaně
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou