Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Vepřové maso na kmínu a pivu
Víno z bezinek
Mrkvová pomazánka II.
Losos na špenátové peřince
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Dvoubarevný roládový dort se…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake