Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Beránek ořechový
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Syrečková pomazánka II.
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Šneci z listového těsta se zelím -…
Zelňačka z uzených žeber
Sirup ze smrkových výhonků
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením