Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Omáčka z plísňového sýra
Výborné buchty
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Opékané pikantní bramborové plátky
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Dančí kýta na pivu
Lasagne bez bešamelu
Jemná vajíčková pomazánka
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros