Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Dvoubarevná roláda
Krevety na česnekovém másle
Drobenkový tvarohový dort
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Smažené ředkvičky
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem