Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Mleté maso s kysaným zelím
Pomazánka z Romadúru II.
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Tvarohový dort s malinami II.
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Jahodový (ovocný) pohár
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci